Opis projekta
Na rahli vzpetini pri Trebnjem, v pristnem dolenjskem okolju kozolcev in s trto ovitih starih hiš, si je rastoča družina našla svoj prostor pod soncem. 

Od tam izhajajo, tam rastejo, zakoreninjeni v rodno zemljo. V zavetju širše družine smo postavili dve točki - ognjišče in lipo. Objekti se mehko ovijejo okoli slovenskega drevesa, ki nas ob prihodu pozdravi in usmeri v goreče srce, v hišo.

Nastala je naravna hiša, grajena in pokrita s slovenskim lesom, s pogledom na polja in jug. Sonce nam narekuje življenje, zato smo v želji po čim bolj tesni povezavi z naravnim ritmom, tako tudi razporedili prostore.
Stranka
Zasebna
Projektivna ekipa
Zoor
Fotografije
Zoor
Leto projektiranja
2019
Leto izdelave
2021
Status
Končano

You are kindly invited to view our other projects!

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram