Opis projekta
Na rahli vzpetini pri Trebnjem, v pristnem dolenjskem okolju kozolcev in s trto ovitih starih hiš, si je rastoča družina našla svoj prostor pod soncem. 

Od tam izhajajo, tam rastejo, zakoreninjeni v rodno zemljo. V zavetju širše družine smo postavili dve točki - ognjišče in lipo. Objekti se mehko ovijejo okoli slovenskega drevesa, ki nas ob prihodu pozdravi in usmeri v goreče srce, v hišo.

Nastala je naravna hiša, grajena in pokrita s slovenskim lesom, s pogledom na polja in jug. Sonce nam narekuje življenje, zato smo v želji po čim bolj tesni povezavi z naravnim ritmom, tako tudi razporedili prostore.
Stranka
Zasebna
Projektivna ekipa
Zoor
Fotografije
Zoor
Leto projektiranja
2019
Leto izdelave
2021
Status
Končano
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram